RESTAURANT

​​I hotellets hyggelige restaurant serveres morgencomplet og vort spisekort rummer et væld af forslag til rimelige priser. Både til små og store arrangementer.


Hotellets køkken er kendt for veltillavet mad af friske råvarer.

Hotellet stiller trådløst internet til rådighed.

Skal De afholde reception, fødselsdag, firmafrokost/middag, brunch eller andet, så kan vi være behjælpelig med dette. Spørg os om Deres ønsker, og vi forsøger at opfylde dem.


Se vore brochure vedr.
reception (ring for brochure), 

Hotellet har haft besøg af Jim Lyngvild

- Dette blev bragt i Se & Hør

DAGENS MIDDAG

Dagens middag 2 retter kr. 149,00
Dagens middag 3 retter kr. 193,00​

Mandag:

Indbagte rejer anrettet på salat med krydderdressing, flutes og smør.

Kyllingekotelet med løse ris, karrysauce og grøntsagssaute.

Sorbet symfoni med chokoladeknas


Tirsdag:

Kartoffelsuppe med bacon, purløg, flutes og smør.

Bøf af mørbrad med ristet champignon og løg, dertil skysauce,

hvide kartofler og surt.

Cheesecake med jordbæris


Onsdag:

Røget skinke med melon, flutes og smør.

Stegt rødspætte med hvide kartofler og persillesauce.

Lun æbletærte med vaniljeis

Torsdag:

Paneret kyllingefilet, anrettet på sprød salat

dertil sur/sød sauce, flutes og smør.

Herregårdsbøf med ærter, pommes frites og bernaisesauce.

Bananasplit

Fredag:

Laksetatar anrettet på salat med flutes og smør.

Skinkeschnitzel med ristet spegeskinke, ærter,

pommes saute og svampesauce.

Friteret camenbert med solbærsyltetøj


Lørdag:

Rejecocktail med flutes og smør.

Steak Provencale med ærter, pommes frites og sauce Bernaise.

Nougateventyr med frisk frugt


199 Dagens varme ret Kr. 97,00
109 Dagens dessert Kr. 45,00

Spørg betjeningen


Vores a la carte menukort sælges også som TAKE AWAY fra
​kl. 11.30 - 21.00

Der gives 20% rabat på take away

​Kontakt os

Adresse: Adelgade 56,
​5400 Bogense

E-mail: info@bogensehotel.dk

CVR: 29765413​

Ring til os på

64 81 11 08